ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση για την συλλογή αναγκαίων ειδών απευθύνει ο «Εσταυρωμένος»

εκκληση-για-την-συλλογή-αναγκαίων-ειδ-80250

Εκκληση απευθύνει στην τοπική κοινωνία ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Εσταυρωμένος», για τη συλλογή αναγκαίων ειδών, τα οποία θα διατεθούν σε άπορους που τα έχουν ανάγκη.

Στη διάρκεια της 27χρονης δράσης του «Εσταυρωμένου» έχουν ευεργετηθεί χιλιάδες περιπτώσεις αναξιοπαθούντων όπως φυλακισμένοι, αποφυλακισθέντες, φυγόποινοι, πρόσφυγες, μετανάστες, άστεγοι, κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, Ρομά, άποροι μαθητές και φοιτητές και πολλοί άλλοι αναξιοπαθούντες.

Παράλληλα η διακονία του Συλλόγου έχει πανελλήνια, πλέον, ακτίνα δράσης. Σε κάποιες δε έκτακτες περιπτώσεις εξήλθε και στο εξωτερικό, με εξωτερική Ιεραποστολή σε Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Ουκρανία.

Οι παραπάνω δράσεις πραγματοποιούνται με την βοήθεια των προσφορών και των δωρεών συμπολιτών, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν ποικιλοτρόπως όλες τις πρωτοβουλίες του «Εσταυρωμένου».

«Η περίοδος που ζούμε είναι δύσκολη. Αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των αναξιοπαθούντων και τα ράφια της αποθήκης του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) αδειάζουν καθημερινά, λόγω των ανθρωπιστικών αποστολών που πραγματοποιεί ο «Εσταυρωμένος»» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με βάση τα προαναφερθέντα, το Δ.Σ. του «Εσταυρωμένου» απευθύνει έκκληση για την συλλογή διαφόρων αναγκαίων ειδών «που θα μας δώσουν την ευκαιρία να στηρίξουμε όλους εκείνους για τους οποίους μεριμνά ο Σύλλογος» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τα αναγκαία είδη που συγκεντρώνονται, είναι: κάλτσες, εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά), σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες (προσώπου, μπάνιου και ποδιών), μαξιλαροθήκες, οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα, ξυριστικά μπίκ, σαπούνια, σαμπουάν, χαρτί κουζίνας, απορρυπαντικά, τηλεκάρτες του ΟΤΕ, αναπηρικά αμαξίδια, ανδρικά ενδύματα (μπουφάν, μπλούζες, φούτερ, φόρμες, πανταλόνια τζιν και υποδήματα αθλητικά και παντόφλες ), γυναικεία ενδύματα ( μπλούζες, φόρμες, ζακέτες, μπουφάν, επανωφόρια, εσώρουχα κ.α.), βρεφικά και παιδικά ενδύματα (εσώρουχα κ.α.).

Επίσης χρηματικές εισφορές, για όσους επιθυμούν, κατατίθενται στην Εθνινή Τράπεζα, στον αριθμό λογαριασμού:

ΕΤΕ 201/296205-53

ΙΒΑΝ: GR3401102010000020129620553

Οι προσφορές σε είδη, παραδίδονται στο Κεντρικό Διαχείρισης Ανθρωπιστική Βοήθειας, απέναντι από το κτήριο του ΙΚΑ, Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, τηλέφωνο 2421310021, καθημερινά: 10:00 π. μ. – 12:30 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου