ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θρηνεί η Σκιάθος τον χαμό 12χρονου

θρηνεί-η-σκιάθος-τον-χαμό-12χρονου-801374

Θρήνος στην Σκιάθο για έναν μικρό άγγελο, τον 12χρονο Νίκο Χαλκιά που έφυγε από την ζωή σήμερα το μεσημέρι, σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλεύονταν. Ο μικρός Νίκος, γιός του γνωστού επιχειρηματία Αντώνη Χαλκιά, έδωσε γενναία μάχη με την επάρατο, που διαγνώστηκε τον περασμένο Μάιο.

Συντετριμμένοι οι γονείς, Αντώνης και Παναγιώτα Χαλκιά, που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό του μονάκριβου παιδιού τους, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί. Συντετριμμένοι και οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και όλο το νησί, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο τρισχαριτωμένος Νίκος, ένα παιδί κοινωνικό, πρόσχαρο, εξαιρετικά αγαπητό σε όλους, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, σε όλα τα στάδια της θεραπείας του, πολέμησε με γενναιότητα την ασθένεια και επρόκειτο να μεταβεί σε εξειδικευμένο Ιατρικό κέντρο της Ισπανίας τις επόμενες ημέρες ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Δυστυχώς όμως, κατέληξε σήμερα τον μεσημέρι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρο το νησί.

Οσοι γνώριζαν τον μικρό Νίκο, κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπητό, πολύ καλό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί, που πλέον βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου