ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε με κατσαρίδες τμήμα της Ν. Ιωνίας

γέμισε-με-κατσαρίδες-τμήμα-της-ν-ιωνία-800561

Εντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους της οδού Φιλαδελφείας στη Ν. Ιωνία για κατσαρίδες που πετάγονται από υπονόμους, μέσα από τα σιφόνια και κατακλύζουν τα σπίτια τους.

Περίοικοι που απευθύνθηκαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, κατήγγειλαν ότι προσπαθούν επί τρεις συνεχόμενες ημέρες να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΥΑΜΒ για να γνωστοποιήσουν το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεν στάθηκε όμως δυνατό.

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες, οι «ιπτάμενες» κατσαρίδες πετάγονται από υπονόμους και μέσα από τα σιφόνια και κατακλύζουν σπίτια και διαμερίσματα. «Εχουν εισχωρήσει παντού. Εχουμε βάλει σήτες στα παράθυρα, τάπες στα σιφόνια, δεν γίνεται τίποτα. Πάμε να κάνουμε μπάνιο και βλέπουμε τις κατσαρίδες να βγαίνουν από τα λούκια», ανέφερε περίοικος.

Χθες, το πρόβλημα με τις κατσαρίδες αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη γειτονιά της Φιλαδελφείας στο τμήμα της από Βενιζέλου έως Ελλησπόντο και από Κυρίλλου έως Μαιάνδρου.

Κάτοικοι αποδίδουν το πρόβλημα και στην ελλιπή όπως λένε καθαριότητα. «Στη Φιλαφελφείας φιλοξενείται κάθε Πέμπτη η λαϊκή αγορά. Παλιότερα πλένονταν οι δρόμοι και χρησιμοποιούνταν και ένα φάρμακο. Τώρα όταν πλένονται γίνεται χρήση μόνο νερού», ανέφερε κάτοικος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου