ΤΟΠΙΚΑ

«Μούσκεψε» η Γιορτή Κρασιού -Σήμερα η Πέγκυ Ζήνα

μούσκεψε-η-γιορτή-κρασιού-σήμερα-η-π-800265

Μούσκεμα τα έκανε στη Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχιάλου, η δυνατή βροχή που ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ, στην πρεμιέρα του τετραήμερου εκδηλώσεων.

Η βροχή ξεκίνησε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ κι ενώ η αυλαία των εκδηλώσεων άνοιγε με παραδοσιακούς χορούς. Πριν τους χαιρετισμούς κι ενώ ο κόσμος ήδη συνέρρεε στο χώρο για να συμμετέχει στις εκδηλώσεις, ξεκίνησε η δυνατή βροχή. Κόσμος που είχε έρθει ακόμηκαι εκτός νομού για να δει το Δημήτρη Κοντολάζο επί σκηνής, τα μάζευε κι έφευγε άρον- άρον.

Ο χώρος άδειασε μέσα σε λίγα λεπτά. Η βροχή διήρκησε μόλις μισή ώρα, ήταν όμως αρκετή για να ματαιώσει την πρώτη ημέρα της Γιορτής.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος τραγούδησε τελικώς το Σάββατο μαζί με Αντύπα και Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Σήμερα, Κυριακή, το κέφι θα κορυφώσουν οι Πέγκυ Ζήνα και Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει Παναγιώτη Λάλεζα.

Η τιμή των εισιτηρίων εισόδου, κυμαίνεται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα και συγκεκριμένα: 10 ευρώ για την Κυριακή και 5 ευρώ για Δευτέρα και τελευταία ημέρα.

Η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου, θεσμός πλέον για την περιοχή, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1960.

Στους επισκέπτες προσφέρεται δωρεάν κρασί από τη «ΔΗΜΗΤΡΑ». Οπως κάθε χρόνο, η γιορτή φιλοξενείται στον παραλιακό πεζόδρομο της Ν. Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου