ΤΟΠΙΚΑ

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις στην παραλία του Βόλου

ματαιώνονται-οι-εκδηλώσεις-στην-παρα-79993

Ματαιώνονται, κατά πάσα πιθανότητα, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προγραμμάτιζαν την περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους στην παραλία του Βόλου, οι καταστηματάρχες της οδού Αργοναυτών. Οριστική απόφαση για την ματαίωση των εκδηλώσεων αναμένεται να λάβουν σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση που θα έχουν οι καταστηματάρχες της παραλίας του Βόλου.

Όλα δείχνουν ότι οι εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, είπε χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας Απ. Αθανασός, που μαζί με τους καταστηματάρχες της παραλίας και τους καταστηματάρχες των κάθετων οδών ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία. Οι περισσότεροι, όπως πρόσθεσε ο κ. Αθανασός, δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για την ολιγωρία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και του Δήμου Βόλου. Ο πρώτος, προσθέτει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης, έμεινε προσηλωμένος σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και αρνήθηκε να υιοθετήσει τις προτάσεις των καταστηματαρχών για τη λειτουργία καρουζέλ και παγοδρόμιου στην παραλία, που θα στήριζαν οικονομικά και την πληθώρα των εκδηλώσεων και των happenings που προγραμματίζονταν να λάβουν χώρα στην οδό Αργοναυτών.

Οι καταστηματάρχες, σύμφωνα με τον κ. Αθανασό, καταλογίζουν ευθύνες και στο Δήμο Βόλου, καθώς ολιγώρησε για την τόνωση του εορταστικού κλίματος στην πόλη, τη στιγμή που στα Τρίκαλα και στη Λάρισα οι αντίστοιχες εκδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει ήδη έχουν τη «σφραγίδα» των αντίστοιχων Δήμων. Μόνο στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, πρόθεσε ο κ. Αθανασός, έχουν γίνει κρατήσεις να τον επισκεφθούν 300 σχολεία από όλη τη χώρα.

Στη σημερινή συνάντηση των καταστηματαρχών αναμένεται να διευκρινιστεί, αν θα γίνει ακόμη και ο στοιχειώδης εορταστικός φωτισμός με το στολισμό των 17 φωτιστικών σωμάτων που είναι στην παραλία, κάτι για το οποίο χορήγησε τη σχετική άδεια ο ΟΛΒ στο Σύλλογο Καταστηματαρχών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου