ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο παλιούς ηλεκτρονικούς του Βόλου

εφυγε-από-τη-ζωή-ένας-από-τους-πιο-παλιο-799888

Τελευταίο αντίο αύριο Σάββατο στον Βασίλη Μπάνο

Εφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 82 ετών ο Βασίλης Μπάνος, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στον Βόλο από την εργασία του ως ηλεκτρονικός και τις επιδιορθώσεις βλαβών σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και συσκευές.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, ενώ νοσηλευόταν στην Β’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπου είχε μεταφερθεί μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του, καθώς ο 82χρονος έδινε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Βασίλης Μπάνος έγινε οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία σε ηλικία 22 ετών.

Εργαζόταν στο εξωτερικό σε εργοστάσια και παράλληλα σπούδαζε, καθώς το όνειρό του ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αποκτήσει τη δική του επιχείρηση.

Πράγματι μετά από 20 χρόνια επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά του και άνοιξε το δικό του μαγαζί, το οποίο λειτούργησε σημειώνοντας επιτυχημένη πορεία.

Ηταν πολύ εργατικός και δούλευε στο μαγαζί του μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Διακρινόταν κυρίως για την αξιοπρεπή στάση ζωής που είχε, την ευγένειά του και τη γενναιοδωρία του.

Από τον γάμο του είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Νικόλαο, ελεύθερο επαγγελματία και μία κόρη, τη Σοφία, καθηγήτρια Γερμανικής, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και ένα εγγόνι, τον Βασίλη, που λάτρευε.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα στις 11:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου