ΤΟΠΙΚΑ

Συστάθηκαν οι επιτροπές του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

συστάθηκαν-οι-επιτροπές-του-δήμου-νοτ-79848

Οι επιτροπές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δευτεροβάθμιας, τουρισμού, λατομείων και αγροτικής ανάπτυξης συστήθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου.

Αναλυτικά την προεδρεία της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Δημ. περιούσιας ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Παντελής, την προεδρία της επιτροπής λατομείων ανέλαβε ο κ. Ευάγγελος Τσιρέμπολος, την προεδρεία της επιτροπής αγροτικής ανάπτυξης ανέλαβε ο κ. Γιάννης Διανελλάκης, την επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανέλαβε ο κ. Αντώνης Καλλιπολίτης και την επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανέλαβε η κ. Μαρία Παπαβασιλείου.

Κατατέθηκαν ψηφίσματα

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κατατέθηκαν για ψηφοφορία στο Δ.Σ. Νοτίου Πηλίου δύο ψηφίσματα για την κατάργηση των διοδίων Μοσχοχωρίων και για την καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οπως αναφέρεται στο ψήφισμα για τα διόδια, ζητείται «η άμεση κατάργηση των διοδίων Μοσχοχωρίου. Αποτελεί καθολικό αίτημα η κατάργηση των συγκεκριμένων διοδίων για τα οποία έχει πληρωθεί το κόστος με το αίμα νέων ανθρώπων όπως των τριών νέων παιδιών που χάθηκαν πρόσφατα στο δρόμο. Θεωρούμε ότι οι δρόμοι έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό και για το λόγο αυτό απαιτούμε την άμεση κατάργηση των διοδίων. Ζητάμε να καταργηθεί το αξιόποινο κάθε πράξης που σχετίζεται με την μη καταβολή τέλους ή εν γένει αντιτίμου για τη χρήση οδικών δικτύων».

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου