ΤΟΠΙΚΑ

Nέα συγκέντρωση σήμερα στο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας

nέα-συγκέντρωση-σήμερα-στο-ικα-ν-ιωνίας-798411

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Νομού Μαγνησίας, καλεί τους ασφαλισμένους στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, 10 Απριλίου στις 11.00 π.μ. έξω από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ της Ν. Ιωνίας με αφορμή την απόφαση αναστολής λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος.

Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας ζητά να παραμείνει εν λειτουργία το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ν. Ιωνία και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του, απαιτεί δωρεάν υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις με γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης και κατάργησης της επιχειρηματικής δράσης.

Τέλος ζητά να μην γίνουν αποδεκτές περικοπές και καμία συμμετοχή-πληρωμή στα νοσοκομεία, κέντρα υγείας για φάρμακα και εξετάσεις.

Εν όψει της σημερινής συγκέντρωσης κάλεσμα απευθύνει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας ενώ την αντίθεσή της εξέφρασε χθες με ανακοίνωσή του και ο Γ.Σ Βόλου «Η ΝΙΚΗ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ Μαγνησίας στην ανακοίνωσή του επικρίνει την Κυβέρνηση για την απόφαση κατάργησης του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νέας Ιωνίας και συνεχίζοντας υπογραμμίζει ότι «το Σωματείο Εργαζομένων στο ΙΚΑ Μαγνησίας, η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, και οι τοπικοί φορείς, εκτός από ψηφίσματα και ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους γι΄ αυτή την προοπτική, καλό θα ήταν να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την διατήρηση του Υποκαταστήματος. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν οι ασφαλισμένοι και γενικότερα η τοπική κοινωνία».

Από την πλευρά του ο Γ.Σ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με ανακοίνωσή του εκφράζει περίτρανα την αντίθεσή του στην προοπτική κατάργησης του Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Νέας Ιωνίας σημειώνοντας ότι «η εύρυθμη εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των συμπολιτών μας συνιστά για εμάς ύψιστη προτεραιότητα και ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα επανεξετάσουν με ενδιαφέρον για τον πολίτη και το προσωπικό, ευθύνη και σοβαρότητα την προοπτική κατάργησης του Υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας, το οποίο μάλιστα στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα».

Σημειώνεται ότι χθες στην ολομέλεια του ΕΚΒ ο πρόεδρος κ. Παπαδημόπουλος επανέλαβε την αντίθεση και του ΕΚ να μην καταργηθεί το υποκατάστημα της Νέας Ιωνίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου