ΤΟΠΙΚΑ

Αρπαξαν ακόμη και τη μασέλα της ηλικιωμένης που λήστεψαν!

αρπαξαν-ακόμη-και-τη-μασέλα-της-ηλικιω-797460

Ούτε η μασέλα, με δύο από τα δόντια της χρυσά, δεν ξέφυγε από τους κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες σε σπίτι ηλικιωμένης στον Ανω Βόλο.

Οι ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία της μοναχικής 79χρονης, ενώ κοιμόταν και ασκώντας σωματική βία την ακινητοποίησαν, ώστε να έχουν την άνεση να ψάξουν τους χώρους του σπιτιού της. Βρήκαν και άρπαξαν χρηματικό ποσό 1.180 ευρώ, ενώ πήραν ακόμη και τη μασέλα της με δύο χρυσά δόντια, που είχε τοποθετημένη στο κομοδίνο της.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, οι οποίοι εγκαταλείποντας το σπίτι της ηλικιωμένης, την άφησαν με δεμένα χέρια και έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου της, ώστε να αποκόψουν κάθε επικοινωνίας της, προκειμένου να εξαφανιστούν.

Οι περιπολίες αστυνομικών είναι αυξημένες και οι προσαγωγές συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η προχθεσινή ληστεία, καθώς και άλλες δύο με παρόμοια μέθοδο και στόχο οικείες μοναχικών ηλικιωμένων ατόμων, οι οποίες έχουν σημειωθεί στο Βόλο και τη Ν. Ιωνία από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το τελευταίο χτύπημα των ληστών στον Ανω Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου πίσω από την εκκλησία επανέφερε τον τρόμο στην περιοχή, η οποία είχε ζήσει στιγμές φρίκης, όταν η σκληρή συμμορία, που εξιχνιάστηκε το καλοκαίρι του 2011 των «ληστών με τα μαύρα», με αρχηγό τον επικίνδυνο κακοποιό Λούλι Φλολάντ, μεταξύ των οκτώ άφαντων ακόμη δραπετών των φυλακών Τρικάλων, άφηνε νεκρή στο σπίτι της 55χρονη γυναίκα, με κίνητρο τη ληστεία.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου