ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Η αποχέτευση στην Αγριά θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι

δήμος-βόλου-η-αποχέτευση-στην-αγριά-θα-797393

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά και τα σημερινά απαράδεκτα γεγονότα σε βάρος εργαζομένων του Δήμου, από κάποιους κάτοικους του οικισμού Αστέρια και τους περιπλανώμενους αργόσχολους γραφικούς, τύπου Βολιώτη και Λημνιού, απευθύνουμε μια τελευταία προειδοποίηση ότι κάθε όριο ανοχής έχει εξαντληθεί και πλέον κάθε έκνομη ενέργεια θα αντιμετωπιστεί με κάθε πρόσφορο ένδικο μέσο, μήνυση, αυτόφωρο, ακόμα και αγωγές.

Το έργο του αντλιοστασίου, είτε το θέλουν, είτε όχι, θα ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, γιατί είναι ένα έργο τεράστιας σημασίας για τη Δημόσια Υγεία, το περιβάλλον και με τις συνακόλουθες θετικές επιπτώσεις στην τοπική μας οικονομία και σε κάθε περίπτωση είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας, συνολικά.

Δεν μας αφορούν οι επιδιώξεις, οι ιδιοτέλειες και οι δόλιες σκοπιμότητες μια δράκας ανθρώπων, που συνεχίζουν το υπονομευτικό τους έργο. Εμείς με βάση τις αποφάσεις που έχουμε λάβει, συνεχίζουμε το δικό μας έργο, που όταν το ολοκληρώσουμε θα το θέσουμε προς έγκριση στον λαό του Βόλου, και μόνο σε αυτόν, αδιαφορώντας για τον υπάρχει ή όχι έστω και πρόσκαιρο πολιτικό κόστος. Στόχος μας ήταν και κα παραμένει να αποδειχτούμε χρήσιμοι στην τοπική μας κοινωνία και όχι αρεστοί και μάλιστα σε ομάδες με αμφιλεγόμενα, πια, κίνητρα.

Σημ. Νωπή είναι η δικαστική απόφαση που επιτρέπει την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου. Αλήθεια οι Γαϊτάνηδες, οι Μπακαλιάνοι και οι λοιποί προστάτες της Δικαιοσύνης, θα κάνουν κάποια ανακοίνωση ζητώντας σεβασμό στην απόφασή της, που μάλιστα δεν αμφισβητείται με λόγια, αλλά πράξεις και δη βίαιες; Πιθανώς δεν θα το πράξουν, γιατί όπως όλοι έχουν καταλάβει άλλοι είναι η στόχευσή της τους. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με ενδιαφέρον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου