ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δωρεά της ΕΒΟΛ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

νέα-δωρεά-της-εβολ-στη-διεύθυνση-αστυν-796490

Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, στο πλαίσιο των εορτών, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων και με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τη χαρακτηρίζει, προχώρησε σήμερα στη δωρεά 120 τεμαχίων γαλακτοκομικών προϊόντων, προς τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ευχαριστώντας την Διοίκηση του Συνεταιρισμού από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας επισημαίνονται τα εξής: «Η ενέργεια αυτή, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα και ανιδιοτελούς προσφοράς που υλοποιεί ο Συνεταιρισμός, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αστυνομικών μας, εκφράζοντας εμπράκτως την υποστήριξή του στο δύσκολο έργο μας.

Για τον λόγο αυτό, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες, προς τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα ΠΡΙΝΤΖΟ, για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά των προϊόντων του Συνεταιρισμού αλλά και των διαχρονικών δωρεών γενικότερα προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ευχόμενοι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με υγεία, καθώς επίσης πάντα επιτυχίες σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα του Συνεταιρισμού στον οποίο προεδρεύει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου