ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον γιατρό Μίλτο Μηλίτση

αύριο-το-τελευταίο-αντίο-στον-γιατρ-796480

Τελευταίο «αντίο» αύριο στον γνωστό ιατρό παθολόγο Μίλτο Μηλίτση που χθες έχασε τη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό, σε ηλικία 65 χρόνων.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί, από τον ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Βόλου.

Ο άτυχος γιατρός, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Νέα Ιωνία και τον Βόλο, όπου διατηρούσε για πολλά χρόνια ιατρείο, προσβλήθηκε από κορονοϊό πριν από περίπου ένα μήνα, πιθανότατα από ασθενή του, ο οποίος δεν ήξερε ότι είχε νοσήσει.

Νοσηλεύονταν αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όμως επειδή είχε υποστεί σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID-19.

Παρά τη γενναία προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να ανακάμψει και χθες άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά του σε βαρύ πένθος. Συγκλονισμένοι επίσης είναι οι ασθενείς τους οποίους κουράριζε χρόνια ολόκληρα, προστατεύοντάς τους πολλές φορές από «κακοτοπιές», που θα μπορούσα να κοστίσουν ανεπανόρθωτα στην υγεία τους.

Ήταν ένας άριστος επαγγελματίας, άνθρωπος που πάντα συνέδραμε τους συνανθρώπους του και πραγματικά τιμούσε στο έπακρο τον όρκο του Ιπποκράτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου