ΤΟΠΙΚΑ

Σύγχρονοι Αη Βασίληδες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

σύγχρονοι-αη-βασίληδες-στο-κοινωνικό-793232

Ακόμη και παραμονή Χριστουγέννων γίνονταν δωρεές για τη στήριξη 509 δημοτών, που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας

Σύγχρονοι Αη Βασίλης ενίσχυσαν και φέτος τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο, αλλά και την ενίσχυση συνολικά 509 πολιτών εκ των οποίων 174 παιδιών που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας εν μέσω υγειονομικής κρίσης.

Ακόμη και παραμονή Χριστουγέννων την ίδια ώρα που ο περισσότερος κόσμος έτρεχε για τις αγορές της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι, κάποιοι δεν ξέχασαν τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων με πράξεις αγάπης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βόλου, Θέμη Τζούνη, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ακόμη και την παραμονή των Χριστουγέννων, δεχόταν πακέτα αγάπης από επαγγελματίες και μη της πόλης που έσπευσαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους τους.

Η εταιρείας SALAS INTER GROOP Εκδηλώσεις προσέφερε ποσότητα χοιρινού κρέατος για τις ανάγκες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σταθερά στο πλευρό της δομής και η εταιρεία ΕΒΟΛ η οποία προσέφερε μεγάλη ποσότητα σε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Παραμονή Χριστουγέννων το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ν. Ιωνίας έκανε μία ακόμη καλή πράξη, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είδη super market.

Αλλά και τα Market in προσέφεραν είδη διατροφής για να γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την ίδια ώρα τα ράφια των 509 ωφελούμενων της δομής.

Παραμονή Χριστουγέννων το παρών έδωσαν και οι AHEPA- HJ 13 Αργοναύτες που προσέφεραν ποσότητα κρέατος όπως και το Τμήμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Νίκης Βόλου που προσέφεραν δωροεπιταγές για άπορες οικογένειες.

1.800 ευρώ από επαγγελματίες

Με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μαζί δεκάδων οικογενειών της πόλης τέσσερις επαγγελματίες της πόλης.

Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων, Νικόλαο Διαμαντένια, Αννα Γαϊτανά, Ευάγγελο Καλφόπουλο και ΑΦΟΙ Γ. Μόσδρομου Α.Ε. οι οποίοι με έγγραφά τους προς τον Δήμο Βόλου, γνωστοποιούσαν παραμονή Χριστουγέννων, την πρόθεσή τους να δωρίσουν συνολικό ποσό 1.800 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η δωρεά τους έγινε αποδεκτή χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής και θα ενισχύσει τον προϋπολογισμό λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να ανακουφιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οικογένειες της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου