ΤΟΠΙΚΑ

Συντονιστής ο Δημ. Παπαϊωάννου

συντονιστής-ο-δημ-παπαϊωάννου-793085

Με συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή και 11 μελή Γραμματεία η κομματική λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ /ΕΚΜ Μαγνησίας.

Μετά τη σύγκλιση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Μαγνησίας, η οποία αφού συγκροτήθηκε σε σώμα, εξελέγη 11μελή γραμματεία, συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή.

Συντονιστής ορίστηκε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και αναπληρωτής συντονιστής ο Κώστας Δελημήτρος ενώ τα μέλη της 11μελούς Γραμματείας είναι οι Αποστολάκης Ιάσονας, Δελημήτρος Κώστας, Κάιρας Γιάννης, Καστρινάκης Μιχάλης, Μελισσουργός Θανάσης, Μπάλλας Γιάννης, Μυλωνά Βίλυ, Νεοφώτιστου Μαρία, Νικηφόρου Στάθης , Παπαϊωάννου Δημήτρης και Προσήλια Ηλέκτρα.

Η συνεδρίαση σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα σύνθεσης και συνεννόησης, συζητήθηκε και εκτιμήθηκε η γενική πολιτική και κοινωνική κατάσταση, ειδικότερα δε, της περιοχής Το επόμενο διάστημα όλη η οργάνωση θα είναι προσανατολισμένη σε εξωστρεφείς δραστηριότητες σε συνδυασμό με τις διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου.

Παράλληλα άμεσα η Ν.Ε., στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των περιφερειακών οργανώσεων, με δικαίωμα λόγου και ψήφου, θα προχωρήσει σε χρεώσεις νέων αρμοδιοτήτων στα μέλη της.

Στο μεταξύ με ανακοίνωση των Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού, Δυτικού Βόλου και Ν. Ιωνίας για την συγκρότηση ενός κινήματος κοινωνικής δράσης για την προστασία των νοικοκυριών επισήμανε ότι «στα πλαίσια της φτωχοποίησης και της εκμετάλλευσης του λαού από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση, ένα ακόμη χτύπημα είναι η σταδιακή ανάδειξη από κοινωνικό αγαθό σε προϊόν πολυτελείας, του ρεύματος και του νερού. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που πλήττονται από την κρίση, αυξάνεται καθημερινά. Οι αυξήσεις των τιμών των τιμολόγιων, τα χαράτσια που τείνουν να νομιμοποιηθούν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου από τη συγκυβέρνηση, οι διακοπές ρεύματος και νερού σε σπίτια ανέργων, συνταξιούχων και μισθωτών με χαμηλά εισοδήματα, αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την αδιαφορία του κράτους για το δικαίωμα του πολίτη στην αξιοπρέπεια και την ευημερία.”

Παράλληλα ο Σύριζα -ΕΚΜ, σε συνεργασία με κοινωνικούς φορείς, πολίτες, κινήματα, καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την συγκρότηση ενός κινήματος κοινωνικής δράσης για την προστασία των αδύναμων, ενάντια στην ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση που επιφέρει η πολιτική του μνημονίου στην κοινωνία μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου