ΤΟΠΙΚΑ

900 Βολιώτες έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά για το Γηροκομείο

900-βολιώτες-έγιναν-μια-μεγάλη-αγκαλιά-γ-789420

Επιτυχία σημείωσε η μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στην αυλή του αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, με στόχο την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου.

Εννιακόσιοι περίπου φίλοι της μουσικής και λάτρεις του έργου του κορυφαίου συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, παρακολούθησαν τη βραδιά και συνέβαλαν στη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού τροφίμων, για τη στήριξη του Γηροκομείου Βόλου.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος δήλωσε ότι «είναι μία από τις πιο αγαπημένες συναυλίες που έχω δώσει στη ζωή μου, για τρεις λόγους. Πρώτον για τη συμμετοχή του κόσμου και την αναγνώριση στα τραγούδια μου. Δεύτερον για το μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, που με παρέπεμψε στην εποχή του μεσοπολέμου και τρίτον για το γεγονός ότι τουλάχιστον τρεις γενεές, έφηβοι, ώριμες ηλικίες αλλά και ηλικιωμένοι του Γηροκομείου μου έδωσαν τη χαρά να αφιερώσω σε αυτούς τη συγκεκριμένη συναυλία».

Ο κορυφαίος συνθέτης δεν παρέλειψε να εκφράσει ευχαριστίες «στην παραγωγή και συγκεκριμένα στη Βούλα Τουλούδη για την αγάπη της και τον επαγγελματισμό της, στον ηχολήπτη Γιώργο Ζαγόρη, τους δύο υπέροχους σολίστ Ζωή Τζαλαβρέτα και Βασίλη Αγροκώστα καθώς και τη μικρή Νίκη». Παράλληλα, ευχήθηκε το έργο του Γηροκομείου να έχει πάντα την αγάπη και τη ζεστασιά όλου του κόσμου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Παύλος Πάνος, ευχαρίστησε από καρδιάς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού και προπαντός των ηλικιωμένων της Μονάδας Φροντίδας, τον εξαίρετο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο «για την τιμή που μας έκανε να μας προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και συνάμα τους σολίστ Ζωή Τζαλαβρέτα και Βασίλη Αγροκώστα για την εκπληκτική παρουσία τους. Μα πάνω από όλα, ρόνισε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντοπίτες μας που για μια ακόμη φορά μας απέδειξαν ότι όλοι μαζί γίναμε μια μεγάλη αγκαλιά για το Γηροκομείο».

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου