ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθεροι για τα «φρουτάκια» σε σπίτι στη Νέα Ιωνία

ελεύθεροι-για-τα-φρουτάκια-σε-σπίτι-789190

Διώξεις από την Εισαγγελία Βόλου στους πέντε Βολιώτες

Ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν οι 5 Βολιώτες, ζευγάρι ηλικίας 51 ετών ο άνδρας και 44 η γυναίκα, δύο άνδρες ηλικίας 20 και 49 ετών και γυναίκα 59 ετών, που συνελήφθησαν παραμονή Πρωτοχρονιάς να παίζουν «φρουτάκια» σε σπίτι στη Νέα Ιωνία, το οποίο είχε μετατραπεί σε μίνι καζίνο.

Στο ζευγάρι, που μίσθωνε το σπίτι, ασκήθηκε δίωξη για εγκατάσταση παράνομου εξοπλισμού για τη διενέργεια τυχερού παιχνιδιού και στους υπόλοιπους Βολιώτες, τους παίκτες, δίωξη για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, στο ζευγάρι ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση του άρθρου 284 του ποινικού κώδικα για παραβίαση των μέτρων για αποτροπή διάδοσης μεταδοτικών ασθενειών, ενώ κατά περίπτωση ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι συλλήψεις έγιναν σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 22:00.

Η Αστυνομία επέβαλε στο ζευγάρι διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων 3.000 ευρώ και στους παίκτες διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων ατομικής προστασίας 300 ευρώ.

Και τα πέντε άτομα συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 3 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ζάρια» και μεταξύ άλλων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -10,47- γραμμαρίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου