ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο η 32χρονη Βολιώτισσα που χτύπησε τον πατέρα της

στο-αυτόφωρο-η-32χρονη-βολιώτισσα-που-χτ-788240

Φώναζε, εξύβριζε, προκαλούσε ζημιές στο σπίτι, ενώ σήκωσε το χέρι της και χτύπησε και τον πατέρα της.

Στη σύλληψη μίας 32χρονης Βολιώτισσας προχώρησαν προχθές στις 8 το βράδυ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 32χρονη μετά από καταγγελία που έκανε η οικογένειά της για εξύβριση και πρόκληση φθορών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενη για πρόκληση φθορών και για ενδοοικογενειακή βία.

Οι γονείς της ενημέρωσαν το Δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη προκαλεί συχνά προβλήματα στο σπίτι και έχει παρουσιάσει ξανά στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε από την πλευρά της ότι είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Είναι διαζευγμένη, έχει ένα παιδί και αντιμετωπίζει προβλήματα. Είπε ότι όταν συνέβησαν τα περιστατικά, δεν ήταν καλά στην υγεία της. Παραδέχτηκε ότι έσπασε την πόρτα και ότι προκάλεσε ζημιές.

Η 32χρονη δέχτηκε να παρακολουθήσει πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ μετά από παροτρύνσεις του προέδρου της έδρας να βοηθήσει τον εαυτό της και να θεραπευτεί.

Είπε ότι θα προσπαθήσει και θα αλλάξει συμπεριφορά.

Με την υπόσχεση αυτή το Δικαστήριο έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στην κατηγορούμενη. Ανέβαλε την εκδίκαση του Αυτοφώρου για τις 24 Οκτωβρίου. Εάν η κατηγορούμενη μέχρι τότε έχει εγγραφεί στο ΚΕΘΕΑ, και παρακολουθήσει πρόγραμμα, τότε η εναντίον της ποινική δίωξη θα αρθεί.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου