ΤΟΠΙΚΑ

Ανέλαβαν οι αναπληρωτές πρυτάνεις

ανέλαβαν-οι-αναπληρωτές-πρυτάνεις-787567

Τους επτά αναπληρωτές πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενέκρινε το Συμβούλιο του Ιδρύματος. Οι νέοι αναπληρωτές πρυτάνεις ανέλαβαν τα καθήκοντά τους

Αναπληρωτές πρυτάνεις είναι οι:

Βαφείδης Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναπληρωτής Πρύτανης φοιτητικής μέριμνας.

Ο Δημήτρης Βαφείδης είναι Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. Σπούδασε Βιολογία και έκανε το διδακτορικό του στη Ζωολογία στο Α.Π.Θ. Ασχολείται με θέματα θαλάσσιας βιολογίας και βιοποικιλότητας.

Δαναλάτος Νικόλαος, Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, αναπληρωτής Πρύτανης οργάνωσης και λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είναι Καθηγητής Γεωργίας και Οικολογίας Φυτών – Δ/ντής του Εργαστηρίου Γεωργίας του Τμήματος Γεωπονίας ΦΠΑΠ, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2006-σήμερα). Απόφοιτος της ΑΓΣΑ (1982), έλαβε MSc στην Εδαφολογία και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων (1983-1986) και Ph.D. στην Ποσοτική Αξιολόγηση Συστημάτων Χρήσης Γης (1987-1993) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Wageningen (Ολλανδίας).

Κοτζαμάνης Βύρωνας, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναπληρωτής Πρύτανη οικονομικού προγραμματισμού.
Ο κ. Κοτζαμάνης είναι Διδάκτορας Ανθρωπιστικών Επιστημών (Docteur es Lettres et Sciences Humaines-Univ. Paris X), ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και εν συνεχεία καθηγητής Δημογραφίας στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΤΜΧΠΠΑ).

Κούγκολος Αθανάσιος, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναπληρωτής Πρύτανη επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης.

O Aθανάσιος Kούγκολος έλαβε το δίπλωμα Χημικού Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια σπούδασε με υποτροφία του Ιαπωνικού Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο της Okayama, Ιαπωνία.

– Κουρέτας Δημήτριος, Καθηγητής του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναπληρωτής Πρύτανη Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, εξωστρέφειας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.
Σπούδασε Φαρμακευτική στην Πάτρα και στη συνέχεια πήρε το διδακτορικό του στη Βιοχημεία από το Χημικό Τμήμα του Α.Π.Θ. Από το 1990-1992 εργάστηκε ως ερευνητής στην Ιατρική Σχολή του Harvard στη Βοστώνη.

– Κουστέλιος Αθανάσιος, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναπληρωτής Πρύτανη ακαδημαϊκών υποθέσεων.

Ο Αθανάσιος Κουστέλιος είναι καθηγητής Οργάνωσης – Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε θέματα οργανωσιακής συμπεριφοράς και διοίκησης ανθρώπινων πόρων σε οργανισμούς αθλητισμού, αναψυχής και εκπαίδευσης.

– Σταματέλλος Αναστάσιος, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αναπληρωτής Πρύτανη υποδομών και τεχνικών έργων.

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ (1984), Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός, ΑΠΘ (1988). Εχει τριακονταετή εμπειρία στην ανάπτυξη και βελτιστοποίηση συστημάτων αντιρρύπανσης διαφόρων τύπων μηχανών εσωτερικής καύσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου