ΤΟΠΙΚΑ

Πληρώνουμε διανυκτερεύσεις και στο Βόλο!

πληρώνουμε-διανυκτερεύσεις-και-στο-β-78691

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να περάσει ένα αντισυστημικό προφίλ, οι βουλευτές του κόμματος Χ.Α. απολαμβάνουν όσα προνόμια απολαμβάνουν και οι βουλευτές των άλλων κομμάτων και μάλιστα «εντός έδρας», αφού η Βουλή των Ελλήνων πληρώνει για τη διαμονή του βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου… διαμονή σε ξενοδοχείο -και μάλιστα πεντάστερο- όπως είναι το Valis στην Αγριά.

Ειδικότερα όπως φαίνεται στο έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και το οποίο προέρχεται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών – Τεχνικής Υποστήριξης, Τμήμα Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, στις πληρωμές Δαπανών το ποσό που πληρώθηκε για μίσθωση έντεκα διανυκτερεύσεων στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Αγριάς που πραγματοποιήθηκαν από τον βουλευτή Παν. Ηλιόπουλο για το χρονικό διάστημα 5-10-2012 ως 28-10-2012 ήταν 855,25 ευρώ.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον κ. Παν. Ηλιόπουλο, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι τις ημέρες που βρίσκεται στη Μαγνησία διαμένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ότι η διαμονή του χρεώνεται και πληρώνεται από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Δεν χρεώνω τη Βουλή με ξενοδοχεία στην Αθήνα» επεσήμανε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το κόστος της διαμονής του στη Μαγνησία είναι το χαμηλότερο δυνατό σε αντίθεση με ό,τι πληρώνει η Βουλή για τη διαμονή άλλων βουλευτών από την επαρχία σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο κ. Ηλιόπουλος υποστήριξε επίσης ότι του είναι δύσκολο όταν βρίσκεται στη Μαγνησία να μεταβαίνει στην Πάλτση, όπου έχει δικό του σπίτι, γι’ αυτό και επέλεξε το Vallis για τη διαμονή του για να μπορεί να αναπτύσσει άνετα τις δραστηριότητές του, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι το μεγαλύτερο μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης καταβάλλεται στο κόμμα για το «κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής».

Τέλος η πληρωμή των συγκεκριμένων εξόδων από τη Βουλή βασίζεται στον κανονισμό βάσει του οποίο αν το σπίτι του βουλευτή απέχει πάνω από 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νομού η Βουλή μπορεί να πληρώσει έξοδα διαμονής και στην εκλογική του περιφέρεια!

Φαίνεται πως και για τους «αντισυστημικούς» Χρυσαυγίτες ισχύει η Βουλγαράκειος ρήση «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου