ΤΟΠΙΚΑ

Εξ ιδίων πόρων το γκαράζ της Φιλελλήνων

εξ-ιδίων-πόρων-το-γκαράζ-της-φιλελλήνω-784034

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο χρηματοδότησης εξ ιδίων πόρων της ολοκλήρωσης του γκαράζ της Φιλελλήνων η δημοτική αρχή Βόλου, σε περίπτωση που και ο επόμενος διαγωνισμός αποβεί άκαρπος.

Χθες, στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού που είχε γίνει στις 23 Αυγούστου κι ο οποίος απέβη άγονος, από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός είχε γίνει σύμφωνα με νέους όρους προκειμένου να προσελκυστούν επενδυτές. Δεδομένου ότι ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του πάρκινγκ κηρύχθηκε άγονος λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, ο δήμος τροποποίησε μεταξύ άλλων όρο της μελέτης βάσει του οποίου για έσοδα από μηδέν έως 350.000 ευρώ ο ιδιώτης δεν θα πληρώνει κανένα αντίτιμο στο δήμο.

Και πάλι όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Πληροφορίες λένε ότι θα γίνει ένας ακόμη διαγωνισμός και σε περίπτωση που και αυτός αποβεί άκαρπος τότε ο Δήμος θα αναλάβει από τα ταμεία του να χρηματοδοτήσει με ποσό 2,4 εκ. ευρώ την ολοκλήρωση των εργασιών και στη συνέχεια να λειτουργήσει το παρκινγκ προς όφελος της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου