ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή συζήτηση για τα μέτρα στους χώρους δουλειάς

διαδικτυακή-συζήτηση-για-τα-μέτρα-στο-782850

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», μαζί με τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας και τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Παλεύουμε και διεκδικούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς μας. Οργανώνουμε τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας», στις 8 μ.μ. στην πλατφόρμα ZOOM. Ομιλήτρια στη συζήτηση θα είναι η Εύη Γεωργιάδου, Δρ Μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Οι διοργανωτές καλούν τους εργαζόμενους σ’ όλους τους κλάδους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να υποβάλουν τις προτάσεις τους.

«Η οργάνωσή μας σε κάθε εργοστάσιο, γραφείο, κατάστημα είναι απαραίτητος όρος για την εξασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην προσπάθεια να μπει φίμωτρο στους αγώνες των εργαζομένων, να μείνουν κλειστά τα στόματα στη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γκέτο υπερμετάδοσης του ιού και σε κάτεργα αντεργατικών μέτρων, απαντάμε δυναμώνοντας τη φωνή και την πάλη μας μέσα από τα σωματεία», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. Οι ενδιαφερόμενοι για το link της εκδήλωσης μπορούν να στείλουν mail στο: [email protected] για να ενημερωθούν σχετικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου