ΤΟΠΙΚΑ

Περιοριστικοί όροι στους δύο Βολιώτες για τις διαρρήξεις στα μαγαζιά

περιοριστικοί-όροι-στους-δύο-βολιώτε-782700

Εμφάνιση μία φορά το μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επέβαλε η Ανακρίτρια Βόλου στους δύο Βολιώτες ηλικίας 18 και 19 ετών, που από τον Μάιο ρήμαζαν καταστήματα της πόλης.

Οι δύο διαρρήκτες απολογήθηκαν χθες για τις πράξεις τους και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και για τέταρτη κλοπή, καθώς μηχανάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο προέκυψε ότι τον είχαν πάρει από τον ιδιοκτήτη του αρχές Αυγούστου, το χρησιμοποίησαν και το παράτησαν σε ερημικό σημείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φίλοι καταγράφηκαν από κάμερα εσωτερικού χώρου καταστήματος να κλέβουν. Γνωστοί στις αστυνομικές αρχές από παρόμοιες υποθέσεις, οι αστυνομικοί τους αναζήτησαν άμεσα και το απόγευμα τους προχθές το απόγευμα του συνέλαβαν.

Οι διαρρήκτες με τη χρήση κατσαβιδιού άνοιξαν βραδινές ώρες Κυριακής ξημερώματα Δευτέρας τρία συνολικά καταστήματα στο κέντρο. Στόχος τους αποτέλεσε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, επιπλοποιείο και κατάστημα επισκευής τηλεοράσεων.

Ωστόσο από τα δύο πρώτα δεν ενδιαφέρθηκαν να κλέψουν κάποιο αντικείμενο, από το τρίτο απομακρύνθηκαν παίρνοντας μαζί τους μία τηλεόραση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την τηλεόραση στην κατοχή του 19χρονου, την κατάσχεσαν και την παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν προχθές το μεσημέρι στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου