ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: Το παράδειγμα του Χαρ. Τσιμά μένει ως κληρονομιά και οδηγός για όλους

χρ-μπουκώρος-το-παράδειγμα-του-χαρ-τσ-782166

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του για τον θάνατο του Χαράλαμπου Τσιμά, ο Βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:

«O Βόλος και η Μαγνησία αποχαιρετούν σήμερα με αισθήματα θλίψης έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν μεγάλο ευεργέτη.

Ο Χαράλαμπος Τσιμάς αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα με την προσφορά του στην κοινωνία της Μαγνησίας. Ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που εργάστηκε σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες στην μακρινή και αφιλόξενη κάποιες εποχές Αιθιοπία, για να αποδείξει ότι οι δυνάμεις και οι προοπτικές των Ελλήνων και του Ελληνισμού είναι υπαρκτές και ανεξάντλητες. Σίγουρα η ζωή του θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία. Μου την είχε διηγηθεί ο ίδιος και την έχω αποτυπώσει στον τοπικό τύπο.

Ο Χαράλαμπος Τσιμάς ευτύχησε όχι μόνο να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο αλλά και να κληροδοτήσει στην πολυμελή οικογένειά του τις ίδιες αρχές και αξίες που ενέπνευσαν τη δημιουργική του πορεία και τη διαρκή προσφορά του. Με νοσταλγική διάθεση και ειλικρινή συγκίνηση θυμάμαι τα μέσα της δεκαετίας του ’90 την πρώτη προσφορά του με πέντε μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο του Βόλου, η οποία αντιμετώπισε τότε μεγάλες δυσκολίες και ένοιωσα τη μεγάλη ικανοποίηση της συνεργασίας μαζί του προκειμένου να υλοποιηθεί εκείνο το έργο προσφοράς προς τον άνθρωπο.

Με το άγγελμα του θανάτου του Χαράλαμπου Τσιμά εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στα εγγόνια του. Ο Χαράλαμπος Τσιμάς σήμερα φεύγει από τη ζωή, ωστόσο το παράδειγμα του στην επιχειρηματικότητα, αλλά πρωτίστως στην προσφορά του στον άνθρωπο, μένει ως κληρονομιά και οδηγός της κοινωνίας για όλους εμάς.

Καλό ταξίδι φίλε Λάμπη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου