ΤΟΠΙΚΑ

Θύμα κλοπής ο πρόεδρος των περιπτερούχων Μαγνησίας

θύμα-κλοπής-ο-πρόεδρος-των-περιπτερού-781569

Θύμα κλοπής έπεσε προχθές ο περιπτερούχος Βασίλης Τόπας, πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας.

Γύρω στις 9.45 το πρωί κι ενώ έφτιαχνε τα πράγματα στον εξωτερικό χώρο του περίπτερού του κάποιος φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του από τον εσωτερικό χώρο.

Την ώρα εκείνη υπήρχε αναστάτωση στο περίπτερο. Υπήρχε έντονη βροχή, κόσμος που ανέμενε να εξυπηρετηθεί από το περίπτερο και συνομιλούσαν, μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων στο δρόμο.

Ενώ ο κ. Τόπας βόλευε τις εφημερίδες ο δράστης άνοιξε την πόρτα που ήταν κλειστή αλλά ανασφάλιστη μπήκε μέσα στο περίπτερο και σε δευτερόλεπτα άρπαξε τα 20ευρα που βρήκε στο συρτάρι και αποχώρησε.

Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από τον περιπτερούχο. Εξυπηρετώντας άλλο πελάτη ο κ. Τόπας διαπίστωσε απώλεια χρημάτων στο ταμείο ύψους 200 ευρώ.

Αμεσα κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου αναζητούν το δράστη. Ο ίδιος κάνει λόγο για απίστευτο θράσος.

Να επισημανθεί ότι ο κ. Τόπας πέφτει θύμα κλοπής για δεύτερη φορά στα τέσσερα χρόνια. Την προηγούμενη του είχαν αφαιρέσει από το ταμείο 300 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου