ΤΟΠΙΚΑ

Εδωσαν χρώμα σε σχολικό κτίριο

εδωσαν-χρώμα-σε-σχολικό-κτίριο-781286

Η Urbanact ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» σε ένα ακόμη σχολείο, αυτή τη φορά επισκεπτόμενη την πόλη της Αγριάς του νομού Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα (τοιχογραφίες, σεμινάρια στους μαθητές και συμμετοχή των μαθητών σε δικές τους τοιχογραφίες) υλοποιήθηκε με την συμμετοχή των καλλιτεχνών Same84, Βασίλη Μαρκοσιάν (με βοηθό τον Κροκο), Κων/νο Δαμουλάκη (Jamer) και Σταμάτη Λάσκο (Sive). Με την αιγίδα του Δήμου Βόλου-Επιτροπή Παιδείας, την υποστήριξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς και με χορηγία της Vitex και του τοπικού καταστήματος Χρ. Οικονόμου.

Οπως πάντα οι τοιχογραφίες υλοποιήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό, το οποίο μπορούσε να παρακολουθεί την όλη διαδικασία και να συζητήσει με τους καλλιτέχνες.

Οι τοιχογραφίες είχαν θεματική τη «Θάλασσα» και αποτελούν μια ακόμη προσπάθεια της ομάδας να προωθήσει της τέχνης της δημόσιας τοιχογραφίας στην Ελλάδα μέσα από ποικίλα προγράμματα.

«Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Όσοι επιθυμούν να συντρέξουν και να στηρίξουν οικονομικά και με υλικά τις δράσεις μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στις κάτω διευθύνσεις», αναφέρει η Ομάδα Urbanact.

Πληροφορίες και ενημέρωση Μ: 6973 70 19 61, Ε: [email protected], S: urbanact.gr / bikeart.gr, FB: facebook.com/bikeart.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου