ΤΟΠΙΚΑ

Πήγαινε αντίθετα στο ρεύμα και …κλείδωσε τα διόδια προς Βόλο

πήγαινε-αντίθετα-στο-ρεύμα-και-κλείδ-779802

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε χθες το μεσημέρι Βολιώτες που επέστρεφαν από Αθήνα στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας. Όλες οι ράμπες ήταν στο απαγορευτικό «κόκκινο» !

Οι περισσότεροι οδηγοί αρχικά υπέθεσαν ότι γίνονται κάποια έργα ή σημειώθηκε κάποιο ατύχημα που απαιτούσε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα, μιας και στο άλλο ρεύμα προς Αθήνα η κίνηση γίνονταν κανονικά !

Οταν όμως ρώτησαν την υπάλληλο της εταιρείας που διαχειρίζεται τον σταθμό των διοδίων, πάγωσαν!

Ενας οδηγός πιθανότατα μεθυσμένος οδηγούσε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αλλά πηγαίνοντας αντίθετα, δηλαδή προς Αθήνα. Οι υπάλληλοι των διοδίων μόλις ενημερώθηκαν και προκειμένου να αποφύγουν ατυχήματα, διέκοψαν την κυκλοφορία μέχρι να επιληφθεί η τροχαία, αλλά και η υπηρεσία ασφαλείας της εταιρείας.

Πράγμα που έγινε μετά από ένα δεκάλεπτο περίπου και έτσι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία .

Επιστρέφοντας στο Βόλο ορισμένοι οδηγοί ανέβασαν φωτογραφίες από την ουρά στα social media, κάνοντας και σχετικά σχόλια, όπως του Χ.Π. που μεταξύ άλλων σημείωνε: «Είναι να μην θυμηθείς το ανέκδοτο με τον οδηγό που όταν άκουσε στο ραδιόφωνο να ειδοποιούνται οι οδηγοί πως ένας οδηγός οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, εκείνος αναφώνησε: Τι ένας, εδώ είναι χιλιάδες!!!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου