ΤΟΠΙΚΑ

«Ζητείται ψεύτης» από το 1ο Λύκειο Βόλου

ζητείται-ψεύτης-από-το-1ο-λύκειο-βόλο-778069

Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης» παρουσιάζει το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου στις 17 Μαΐου 2013 στο «Αχίλλειον».

Οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του σχολείου με την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών του σχολείου δούλεψαν εντατικά με μεγάλο ενθουσιασμό και κέφι, ενεργοποίησαν τη φαντασία τους, αυτοσχεδίασαν, χάρηκαν τις πρόβες, διασκέδασαν, καλλιέργησαν το ομαδικό πνεύμα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ετοίμασαν μια άρτια θεατρική παράσταση για την οποία είναι ιδιαίτερα περήφανοι.

Γι’ αυτό το λόγο το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου προσκαλεί όλους τους γονείς των μαθητών του σχολείου, αλλά και όλους τους συμπολίτες, που θα ήθελαν να δουν από κοντά τη θεατρική προσπάθεια των μαθητών του σχολείου, που αγάπησαν το καλό θέατρο να δοκιμάζονται επί σκηνής.

Στη θεατρική ομάδα συμμετέχουν οι μαθητές: Χατζηαθανασίου Ευριδίκη, Μαραγγού Ειρήνη, Σκαραμαγκάς Βασίλης, Φέιμη Μπιάνκα, Σταμπόρη Άννα, Βέργου Μαριλένα, Ρομφαίας Μαργαρίτης, Αλεξίου Παναγιώτης, Χανοπούλου Ελισάβετ, Τέρπου Μαρία, Σταμνά Αντωνία, Κιουλαφλή Βικτώρια, Τζιούβελη Μαρία, Χρυσοπούλου Ναυσικά, Κουτρουμάνου Στέλλα, Ακριβοπούλου Σεμίνα, Πανταζή Φαίδρα, Ορφανός Κώστας.

Την ευθύνη για την οργάνωση, τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κουστούμια της θεατρικής παράστασης ανέλαβαν οι φιλόλογοι εκπαιδευτικοί του σχολείου: Αποστολίδου Αναστασία, Βουλγαρίδης Γιώργος, Δεβριάδης Μιχάλης.

Η παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», στις 20.30 μμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου