ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο θετός γιος που χτύπησε τον πατριό του

ελεύθερος-μέχρι-τη-δίκη-ο-θετός-γιος-πο-777784

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 28χρονος Ουκρανός που κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή από αστυνομικούς του Τμήματος Νοτίου Πηλίου μετά από οικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε στην Πάλτση το βράδυ.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον πατριό του στα πλευρά μετά από λογομαχία που είχε για την απόλυσή του.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι έσπρωξε με δύναμη την πόρτα του σπιτιού με αποτέλεσμα ο πατριός του που βρισκόταν πίσω από την πόρτα να χτυπήσει στα πλευρά και η ζωή του να κινδυνέψει, καθώς αντιμετωπίζει παράλληλα και πολλά παθολογικά προβλήματα υγείας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά από τη διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου το θύμα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε.

Απολογούμενος ο 28χρονος φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να τραυματίσει τον πατριό του. Είπε ότι όταν έσπρωξε δυνατά την πόρτα για να μπει στο σπίτι και να πάρει τα πράγματά του δεν γνώριζε ότι πίσω από αυτή ήταν ο 68χρονος.

Υποστήριξε λοιπόν ότι προκάλεσε μία απλή βλάβη και όχι σοβαρή από αμέλεια.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή τριών περιοριστικών όρων. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Επισημαίνεται ότι η Εισαγγελία Βόλου έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αδίκημα που διώκεται σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα σε βαθμό κακουργήματος.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου