ΤΟΠΙΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου συμπαρίσταται στην Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας

το-εργατικό-κέντρο-βόλου-συμπαρίστατ-777516

Μετά την αγωγή που κατατέθηκε εναντίον της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Εύβοιας και Στ. Ελλάδος από την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Υλικό» για ένα από τα ατυχέστερα «ρεπορτάζ» που καταγράφηκαν ποτέ στις σελίδες του Περιφερειακού Τύπου αποτελεί το διευθυντικό διανόημα της ιστορικής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Λάρισας να επισείσει δικαστική και οικονομική «Δαμόκλειο σπάθη» πάνω από την Κεφαλή του Συνδικαλιστικού Οργάνου των δημοσιογράφων, επειδή αυτό …αποτόλμησε να ψέξει εργοδοτικά ατοπήματά της!

Αλήθεια, αυτοί που αποτίμησαν μόνον 30.000 ευρώ την υψηλόφρονα φερώνυμη αξία του ίδιου του τίτλου της Εφημερίδας, το αναλογίσθηκαν, τάχα; Ή, μήπως, και αυτό το αγνόησαν, μέσα στον προφανή ζήλο τους (και μέσα στο γενικευμένο κλίμα εργοδοτικής επίθεσης κατά των εργαζομένων) να φιμώσουν το θεσμικό Συνδικαλιστικό Όργανό τους, με την πρωτόγνωρη κατάθεση αγωγής κατά του ΔΣ της ΕΣΗΕΘΣΕΕ;

Απαντήσεις φυσικά και θα δοθούν. Και από τη Δικαιοσύνη και από την Ιστορία, που, ευτυχώς δεν γράφεται πάντοτε από τους νομιζόμενους «δυνατούς»!

Το ΕΚΒ συμπαρίσταται στους συναδέλφους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, συνεισφέροντας (για την συγκέντρωση του ποσού που διεκδικεί ως …λύτρον ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ η Επιχείρηση) το πρώτο …ευρώ!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου