ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία στο προαύλιο της Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας

συναυλία-στο-προαύλιο-της-ευαγγελίστ-776100

Συναυλία στον προαύλιο χώρο της Ευαγγελίστριας διοργανώνεται σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 9.00 μμ στο πλαίσιο της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Η αποψινή συναυλία έχει τον τίτλο «Τραγούδια στην Παναγία» και ερμηνεύει το Μουσικό Σύνολο «Ραστωδία» σε μουσική επιμέλεια του Θανάση Δραγάνη. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ελεάνα Βαρελά – τραγούδι, Ζήσης Γεωργαλιός – κανονάκι, Στράτος Μεγκές – τραγούδι, Αχιλλέας Τίγκας – πλαγίαυλος/νέυ, Βασίλης Λεμονιάς – βιολοντσέλο, Ιάκωβος Μπατιανούδης – κρουστά και ο Θανάσης Δραγάνης – ούτι/λαούτο. Συμμετέχει η Χορωδία Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος «Ιωάννης Κουκουζέλης».

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για να τιμηθεί η μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, το πρόσωπο της Παναγίας και ο ιστορικός Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας της Νέας Ιωνίας, από τους κατοίκους του Βόλου και τους επισκέπτες της πόλης. Η συναυλία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και είναι ενταγμένη στον κύκλο εκδηλώσεων «Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις 2018» που διοργανώνεται από την Ι.Μ. Δημητριάδος – Μαγνήτων Κιβωτός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου