ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσα μητέρα δύο παιδιών στοχεύει στην Ιατρική

βολιώτισσα-μητέρα-δύο-παιδιών-στοχεύ-776031

Στα έδρανα του αμφιθεάτρου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσβλέπει ότι θα καθίσει από το φθινόπωρο η Βολιώτισσα Μαρία Κουλούρη, μητέρα δύο παιδιών.

Η Μαρία Κουλούρη, άνθρωπος με στόχους και πείσμα για να τους κατακτήσει, όπως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της, στόχευσε ψηλά, στην Ιατρική Σχολή και με τα 18.965 μόρια που συγκέντρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του ονείρου.

Η κ. Κουλούρη είναι απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, του τομέα Υγείας και Πρόνοιας, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού 25 ετών και μιας κόρης 20 ετών.

«Μετά το Λύκειο είχα δώσει εξετάσεις και είχα γράψει καλά, αλλά δεν πέρασα σε κάποια Σχολή της επιλογής μου», λέει η κ. Κουλούρη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και προσθέτει πως μετά τον γάμο της και τη γέννηση των δύο παιδιών της αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην οικογένεια, αν και δεν σταμάτησε ποτέ να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της με το διάβασμα.

Ωστόσο, όταν τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι για σπουδές, ένιωσε, όπως αναφέρει, το «κενό» και τότε της μπήκε το «μικρόβιο» για να συνεχίσει – έστω και με διάστημα πολλών ετών – κι εκείνη με σπουδές στο Πανεπιστήμιο.

Τα 18.965 μόρια που συγκέντρωσε της δίνουν, όπως φαίνεται, το «εισιτήριο» για να μπει στη Σχολή –στόχο της, την Ιατρική.

Για την οικογένειά της που είναι συνεχώς δίπλα της και την στηρίζει τις προσπάθειές της, λέει ότι πιστεύει σε εκείνη και στις δυνατότητές της και είναι υπερήφανη για την επιτυχία της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους καθηγητές της στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου για τη βοήθεια που της προσέφεραν στην προετοιμασία της για τις πανελλαδικές.

ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου