ΤΟΠΙΚΑ

Δίδυμα χαμόγελα στην οικογένεια Πολυχρόνη

δίδυμα-χαμόγελα-στην-οικογένεια-πολυ-776018

Η Νικολίνα και η Ευθυμία από το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας συνεχίζουν την παράλληλη πορεία και στις σπουδές τους

Διπλή χαρά στην οικογένεια Πολυχρόνη και στο 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, απ’ όπου αποφοίτησαν οι δίδυμες αδερφές Νικολίνα και Ευθυμία, οι οποίες συγκαταλέγονται στους υψηλόβαθμους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι δύο αδερφές κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, που φέτος δεν περιορίστηκαν μόνο στα μαθήματα, αλλά και στις συνθήκες που προκάλεσε η υγειονομική απειλή του νέου κορονοϊού και πλέον με τις υψηλές βαθμολογίες τους στο χέρι ελπίζουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην ίδια πόλη όπου στοχεύουν, στη Θεσσαλονίκη.

«Μια ζωή ήμασταν μαζί. Σύμμαχοι στη ζωή και στα μαθήματα. Η μία έδινε θάρρος στην άλλη. Μαζί κλαίμε, μαζί χαιρόμαστε. Μαζί διαβάζαμε και οι βαθμολογίες μας είναι πολύ κοντά», αναφέρουν οι αδερφές Πολυχρόνη, με τη Νικολίνα να συγκεντρώνει 17.375 μόρια και την Ευθυμία 17.200 μόρια.

«Η ανακοίνωση των βαθμολογιών ήταν διπλή χαρά για εμάς. Αν η μία από τις δύο δεν τα πήγαινε καλά και η άλλη δεν θα χαιρόταν για τη δική της επιτυχία», αναφέρουν οι δίδυμες.

Η Θεσσαλονίκη είναι κοινός τους στόχος με τη διαφορά ότι η Νικολίνα στοχεύει στη Νομική και η Ευθυμία στην Ψυχολογία. «Θέλουμε πολύ να καταφέρουμε να συνεχίσουμε μαζί τις σπουδές μας», αναφέρουν οι αδερφές Πολυχρόνη.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου