ΤΟΠΙΚΑ

Σοκάρει η κατάθεση της 15χρονης με αναπηρία για τον βιασμό

σοκάρει-η-κατάθεση-της-15χρονης-με-αναπη-775510

Σήμερα απολογείται στον ανακριτή ο δράστης, που εκμεταλλεύτηκε τη μερική νοητική της αναπηρία και το νεαρό της ηλικίας της

Φρίκη προκαλεί η περιγραφή της 15χρονης Βολιώτισσας με μερική νοητική αναπηρία, που, σύμφωνα με καταγγελία τόσο της ίδιας, όσο και της οικογένειάς της, έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο Αλβανό την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι μετά από ραντεβού, που κλείστηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά τη νοητική αναπηρία (σε ποσοστό 67%), σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έδωσε αναλυτική περιγραφή των πράξεων από όταν οδηγήθηκε στο σπίτι του δράστη μέχρι τον βιασμό.

Η κοπέλα περιγράφει με κάθε τρόπο τις ασελγείς σε βάρος της πράξεις μέχρι την ολοκλήρωσή τους, προκαλώντας σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κατηγορηματική ότι υπήρξε ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης και δίνει περιγραφές από τον τόπο στο σπίτι που συνέβη αυτή, τον τρόπο και την τελική κατάληξη.

Μάλιστα, η κοπέλα κατέθεσε ότι ο 30χρονος γνώριζε την ηλικία της, όταν ανέπτυξαν σχέσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό διατάχθηκε να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και εξέτασή της από παιδοψυχίατρο και τα πορίσματα αναμένεται να κοινοποιηθούν σήμερα στον ανακριτή Βόλου.

Ο 30χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή Βόλου προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Εναντίον του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση προσώπου (καθώς η κοπέλα έχει διανοητική αναπηρία σε ποσοστό 67%) σε γενετήσια πράξη.

Εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία της κοπέλας και το νεαρό της ηλικίας της και μετά από επικοινωνία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ραντεβού την πήγε σπίτι του και σύμφωνα με καταγγελία την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη και ολοκλήρωσή της.

Η επικοινωνία της ανήλικης με τον 30χρονο είχε τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις σε βάρος της μη σεβόμενος το γεγονός ότι εκείνη αδυνατούσε να αντιδράσει.

Ολες αυτές τις ώρες που η κοπελίτσα απουσίαζε και υποβαλλόταν σε σεξουαλικές πράξεις η μητέρα της την αναζητούσε εναγωνίως.

Της τηλεφωνούσε επανειλημμένα και βλέποντας ότι δεν μπορούσε να τη βρει πήρε τους δρόμους και άρχισε να την ψάχνει. Τελικά την εντόπισε μετά από ώρες και βλέποντας την κατάστασή της άρχισε να τη ρωτά επίμονα πού βρισκόταν.

Η κοπέλα έλυσε τη σιωπή της εξομολογήθηκε τι συνέβη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου