ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος με όρους ο 30χρονος για τον βιασμό 15χρονης με αναπηρία

ελεύθερος-με-όρους-ο-30χρονος-για-τον-βι-775153

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 30χρονος που κατηγορείται για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση προσώπου (καθώς η κοπέλα έχει διανοητική αναπηρία σε ποσοστό 67%) σε γενετήσια πράξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος 15χρονης με αναπηρία στον Βόλο.

Στον 30χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ο 30χρονος κατηγορείται πως εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία της κοπέλας και το νεαρό της ηλικίας της και μετά από επικοινωνία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ραντεβού την πήγε σπίτι του και σύμφωνα με καταγγελία την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη και ολοκλήρωσή της.

Η επικοινωνία της ανήλικης με τον 30χρονο είχε τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις σε βάρος της μη σεβόμενος το γεγονός ότι εκείνη αδυνατούσε να αντιδράσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου