ΤΟΠΙΚΑ

Δημιουργικές δράσεις στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου Αγριάς

δημιουργικές-δράσεις-στο-προαύλιο-το-773670

Ο Τομέας Νεότητος και Πολιτισμού του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς προσκαλεί γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν στον κύκλο εργαστηρίων «Παιχνίδια με το Σώμα και το Νου» που ξεκινά την Τρίτη 28 Αυγούστου. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς στις 7.30 μμ την Τρίτη 28, Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Αυγούστου για γονείς και παιδιά έως 5 – 7 ετών και την Τρίτη 4, Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου για γονείς και παιδιά 8 -12 ετών.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα που αφορούν την καλή φυσική υγεία των παιδιών καθώς και την προώθηση της άσκησης και του παιχνιδιού σε παιδιά και ενήλικες. Οι θεματικές ενότητες των εργαστηρίων είναι: «Φροντίζω το σώμα μου», «Εκπαιδεύω το σώμα μου», «Παίζω και μαθαίνω».

Η Μόνικα Μπένικ, πτυχιούχος φυσικής αγωγής – ειδικής αγωγής και η Αθανασία Μπένικ, πτυχιούχος φυσικής αγωγής – ενόργανης θα μάθουν στους συμμετέχοντες πως να φροντίζουν και πως να εκπαιδεύουν το σώμα τους, μέσα από παιχνίδια, ασκήσεις και συζητήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6072303591 και 6972754701. Τα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου