ΤΟΠΙΚΑ

Ταξιδιώτη με χασίς υποδέχθηκαν στον Βόλο αστυνομικοί

ταξιδιώτη-με-χασίς-υποδέχθηκαν-στον-β-772673

Το λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ -δεδομένου ότι τα αστυνομικά μπλόκα παραμένουν πυκνά στις εθνικές οδούς λόγω και των μέτρων κατά της πανδημίας- επέλεξε ταξιδιώτης από την Αθήνα για να μεταφέρει στο σακίδιό του 114,7 γραμμάρια χασίς.

Φτάνοντας, όμως, στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Βόλου, τον …υποδέχθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Το ταξίδι για τη μεταφορά της ποσότητας κάνναβης έγινε χθες το βράδυ. Μαζί με τον μεταφορέα των ναρκωτικών συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα. Ο δεύτερος που περίμενε πεζός σε κοντινό σημείο τον πρώτο για να παραλάβει την ποσότητα, αλλά και ένας τρίτος, ο οποίος περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο τον δεύτερο για να φύγουν.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου εντόπισαν τον έναν δράστη στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης, κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο με ποσότητα κάνναβης, βάρους 114,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε, την οποία, όπως πρόεκυψε, προόριζε για τον δεύτερο δράστη που τον ανέμενε πεζός σε κοντινό σημείο.

Επιπλέον, μέσα σε σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του δεύτερου δράστη, εντοπίστηκε ο τρίτος συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,66 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ που βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του πρώτου και του δεύτερου συλληφθέντος.

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου