ΤΟΠΙΚΑ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί των εμβολιασμών στο Νοσοκομείο Βόλου

ανεβαίνουν-οι-ρυθμοί-των-εμβολιασμών-772203

Από σήμερα ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Βόλου. Λειτουργούν ήδη δύο εμβολιαστικές γραμμές, ενώ εκτός από τους ηλικιωμένους άνω των 85 χρόνων και τη δεύτερη δόση εμβολίου στους υγειονομικούς υπαλλήλους, έχουν ήδη προγραμματιστεί εμβολιασμοί για τα Σώματα Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένοι 93 εμβολιασμοί μέχρι τις 8 το βράδυ, αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου 98 εμβολιασμοί, την Τετάρτη επίσης 98, την Πέμπτη όπως επίσης και την Παρασκευή 100 ανά μέρα και το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 140 εμβολιασμοί.

Από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 5 του ίδιου μήνα ο προγραμματισμός προβλέπει κατά μέσο όρο 145 εμβολιασμούς την ημέρα, ενώ μετά τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 του μήνα ο «πήχης» έχει καθοριστεί στους 100 εμβολιασμούς ημερησίως.

Σημειώνεται πως στο Νοσοκομείο του Βόλου εκπαιδεύονται νοσηλεύτριες από το Κέντρο Υγείας Βόλου και άλλα Κέντρα Υγείας ενόψει της λειτουργίας και των υπολοίπων εμβολιαστικών Κέντρων στη Μαγνησία μέσα στις επόμενες ώρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου