ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκλογές κατέρχονται οι αρχιτέκτονες Διπλωματούχοι Ανωτάτων Σχολών

σε-εκλογές-κατέρχονται-οι-αρχιτέκτον-771320

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας και Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγουν την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας, οι αρχιτέκτονες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας στη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, ταυτόχρονα με τις εκλογές στο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.

Ο ΣΑΜ υπογραμμίζει ότι: « Όλοι οι Αρχιτέκτονες πρέπει να συμβάλλουμε για την επιτυχία των εκλογών αυτών. Επιτυχία σημαίνει μεγάλη συμμετοχή των αρχιτεκτόνων σε όλη τη χώρα.

Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία αυτή, να συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή και να ενημερώσουν με όλα τα μέσα τους συναδέλφους, σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Η μεγάλη συμμετοχή θα είναι η απάντηση του κλάδου για τη διεκδίκηση των επαγγελματικών και θεσμικών μας προβλημάτων. Σημειώνεται ότι με απόφαση της από 10/11/2014 Γενικής Συνέλευσης του ΣΑΜ, έγινε μείωση των συνδρομών κατά 75% για τα παλαιά μέλη (άνω της πενταετίας) και τα μέλη κάτω της πενταετίας δεν είναι υπόχρεα καταβολής συνδρομής.

Οσοι αρχιτέκτονες δεν είναι γραμμένοι στο Σ.Α.Μ. μπορούν να εγγραφούν έως τις 01/12/2014, στον Πρόεδρο του Σ.Α.Μ., Τριαντάφυλλο Παπαγεωργίου, τηλ.24210 35839, Γαλλίας 58 – Γαμβέτα, Βόλος, ή στο e-mail του Συλλόγου: [email protected]

Τόπος διενέργειας εκλογών – Υποψηφιότητες

Οι συνάδελφοι θα ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας. Όσοι εκ των συναδέλφων επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου, παρακαλούμε, όπως υποβάλλουν αίτηση στον Πρόεδρο του Σ.Α.Μ. συνάδελφο, Παπαγεωργίου Τριαντάφυλλο, τηλ. 24210 35839, Γαλλίας 58 – Γαμβέτα, ή στο e-mail: [email protected], έως τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014.

Πιστεύουμε στην ενεργή συμμετοχή σας, σ’ αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου, έτσι ώστε να έχουμε ένα δημιουργικό και δυναμικό νέο Δ.Σ. για την περίοδο 2014-2017», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου