ΤΟΠΙΚΑ

«Περίμενα πώς και πώς να κάνω το εμβόλιο»

περίμενα-πώς-και-πώς-να-κάνω-το-εμβόλι-771083

Μήνυμα «ελευθερίας» από τον 90χρονο ιερέα από τη Νέα Ιωνία π. Πέτρο Καϊμακάμη, που έκανε χθες την πρώτη δόση στο Αχιλλοπούλειο

Μήνυμα αισιοδοξίας και ελευθερίας από τα δεινά που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού συνιστά ο χθεσινός εμβολιασμός 90χρονου ιερέα από τη Νέα Ιωνία, που συγκαταλεγόταν μεταξύ των υπερηλίκων που χθες εμβολιάστηκαν στο Αχιλλοπούλειο.

Ο πατήρ Πέτρος Καϊμακάμης μετρά 90 χρόνια ζωής, ενώ η σύζυγός του Αργυρή και οι δύο τους από τη Νέα Ιωνία, είναι 85 χρόνων. Ο γλυκύτατος παππούλης, συνταξιούχος πλέον, συνοδευόμενος από την εγγονή του και έχοντας δίπλα του την παππαδιά, την κ. Αργυρή, περίμενε υπομονετικά στον θάλαμο αναμονής μέχρι οι νοσηλεύτριες να φωνάξουν το όνομά του. Φορώντας το καλυμμαύχι, το οποίο δεν αποχωρίστηκε καθόλου, εισήλθε στο ιατρείο και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες γιατρών και νοσηλευτριών εμβολιάστηκε χωρίς φόβο και πάθος. «Το περίμενα πώς και πώς. Θα είναι η γιατρειά μας απέναντι στον κορονοϊό. Πρέπει όλοι να προσέχουμε γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Όταν έρθει η σειρά τους όλοι πρέπει να εμβολιαστούν», είπε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ανέβασε στροφές το Εμβολιαστικό

Ανέβασε στροφές το Εμβολιαστικό Κέντρο του Αχιλλοπουλείου Νοσοκομείου Βόλου, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα να εμβολιαστούν περισσότεροι πολίτες, μέχρι να ανοίξουν και οι υπόλοιπες εμβολιαστικές γραμμές στο Κέντρο Υγείας Βόλου, στον Αλμυρό και στα υπόλοιπα περιφερειακές δομές του ΕΣΥ τις επόμενες μέρες.

Χθες στο Νοσοκομείο πρωί και απόγευμα πραγματοποιήθηκαν 114 εμβολιασμοί στους οποίους εκτός των 85 ηλικιωμένων άνω των 85 χρόνων, συμπεριλαμβάνονταν τρεις αστυνομικοί, ένας πυροσβέστης, τέσσερις φαρμακοποιοί, δύο ιδιώτες γιατροί και 19 στρατιωτικοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου