ΤΟΠΙΚΑ

Νασίκας: Ενώνουμε τις προσευχές μας για τη Θωμαής -Παραμένει στη ΜΕΘ η 8χρονη

νασίκας-ενώνουμε-τις-προσευχές-μας-γι-769541

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ παραμένει η 8χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ το πρωί της Δευτέρας στο σχολείο της, μετά την κατανάλωση κεράσματος.

Όλοι στο Βελεστίνο γνώριζαν το αλλεργικό άσθμα που ταλαιπωρούσε την 9χρονη. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η συμμαθήτριά της που γιόρταζε είχε φροντίσει να κεράσει την 8χρονη το μοναδικό γλυκό που δεν της προκαλούσε αλλεργική αντίδραση.

Δυστυχώς, αυτή τη φορά ο οργανισμός της αντέδρασε διαφορετικά στο γλυκό το οποίο, όπως εξηγεί η θεία της 9χρονης στο MEGA, δεν την πείραζε.

Η αντίδραση του σχολείου ήταν ακαριαία, ειδοποιώντας τον πατέρα της μικρής ο οποίος και την πήγε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Ανάστατο το Βελεστίνο

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βελεστίνου με τον θείο του κοριτσιού να μιλά στο MEGA για ένα παιδί γεμάτο ζωή.

Όπως εξηγούν οι θεράποντες γιατροί πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό με το 8χρονο κοριτσάκι να έχει υποστεί ήδη 3 φορές ανακοπή.

Με αγωνία περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσουν κάτι ευχάριστο από τη Θεσσαλονίκη εκεί όπου οι γονείς του κοριτσιού κρέμονται από τα χείλη των γιατρών και νοσηλευτών.

Η υγεία της πλέον δείχνει σταθεροποιητικές τάσεις αλλά παραμένει κρίσιμη.]

Νασίκας: Ενώνουμε τις προσευχές μας για τη Θωμαής

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο βρίσκεται από την πρώτη ημέρα, δίπλα στους γονείς της 8χρονης, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας.

Σε μήνυμά του σήμερα το απόγευμα μεταφέρει προς όλους τις θερμές ευχαριστίες των γονιών της μικρούλας για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης που δέχονται και αποτελούν το στήριγμά τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Ενώνουμε τις προσευχές μας με τις προσπάθειες των γιατρών για τη μικρή Θωμαή!», είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Νασίκας, λόγω -όπως σημειώνει- της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης της μικρής Θωμαής.

Ο Δήμαρχος Ρ. Φεραίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΘΩΜΑΗ !!!

Στιγμές αγωνίας έξω από την ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής, όπου βρίσκομαι, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης της μικρής Θωμαής. Θα ήθελα να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες των γονιών της Θωμαϊτσας για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης που δέχονται και αποτελούν το στήριγμά τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ευχαριστούν επίσης το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθώς και τον Διοικητή και Υποδιοικητή του Νοσοκομείου για την συμπαράσταση και τη συνεχή βοήθεια που τους παρέχουν. ΟΛΟΙ, Ενώνουμε τις προσευχές μας με τις προσπάθειες των γιατρών για τη ΘΩΜΑΗ μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου