ΤΟΠΙΚΑ

Νερό με το σταγονόμετρο στη συνοικία στα Πευκάκια

νερό-με-το-σταγονόμετρο-στη-συνοικία-σ-769055

Στα όριά τους έχουν φθάσει κάτοικοι της συνοικίας στα Πευκάκια. Εχουν μεν νερό, αλλά καθόλου πίεση. Το νερό τρέχει με μικρή πίεση από το δίκτυο με αποτέλεσμα ακόμη και βασικές καθημερινές λειτουργίες να γίνονται μετ’ εμποδίων.

Όπως κατήγγειλαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η πίεση του νερού είναι πολύ μικρή. Σε τέτοιο σημείο που ακόμη και για να πλύνουν πιάτα πρέπει να έχουν… υπομονή. Προσωπική υγιεινή, λειτουργία του πλυντηρίου, όλα γίνονται με το στανιό εξαιτίας του λιγοστού νερού του δικτύου.

Σύμφωνα με διαμαρτυρίες τους έχουν επανειλημμένως ενημερώσει για το πρόβλημα στο κέντρο βλαβών της ΔΕΥΑΜΒ, απ’ όπου όμως δεν παίρνουν σαφείς απαντήσεις και το πρόβλημα υφίσταται για περίπου ένα μήνα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αρης Σαββάκης ενημερώθηκε όπως δήλωσε για το πρόβλημα που υφίσταται πριν από πέντε ημέρες. «Εχω δώσει εντολή να λυθεί», είπε. Σήμερα, συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ πρόκειται να προχωρήσει σε επιχείρηση εντοπισμού του προβλήματος και επιδιόρθωσης τυχόν βλάβης. Σύμφωνα με τεχνικούς, στη συνοικία δεν υπάρχει κάποια εμφανής διαρροή που να «μαρτυρά» πού βρίσκεται το πρόβλημα. Η ζημιά είναι αθέατη και θα πρέπει πρώτα να εντοπιστεί και στη συνέχεια να επιδιορθωθεί.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου