ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης από το Βελεστίνο: Μια προσευχή κι ένα κεράκι για το παιδί μου

συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-8χρονης-από-τ-768509

Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού από το Βελεστίνο που υπέστη αλλεργικό σοκ την περασμένη Δευτέρα στο σχολείο της μετά την κατανάλωση γλυκού και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου της Θεσσαλονίκης.

“Μια προσευχή κι ένα κεράκι όποιος μπορεί αυτό, τίποτα άλλο. Η μικρή είναι πολύ δυνατή, αυτό μας δίνει κουράγιο. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό δυστυχώς”, δήλωσε συγκλονισμένος στο MEGA ενώ ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς “γιατί έχουν δώσει ψυχή και σώμα”.

Όσον αφορά για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, ανέφερε πως “η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. ” Το παλεύει το μικρό, το παλεύουν και οι γιατροί”, πρόσθεσε και δήλωσε ότι η 8χρονη ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στο τι κατανάλωνε. “Ήταν η κακιά η ώρα”, επισήμανε.

“Προσευχόμαστε όλοι να πάνε καλύτερα τα πράγματα”

“Να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έχει σταθεί τόσο πολύ και προσευχόμαστε όλοι να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Καλή δύναμη σε όσους περνάνε τέτοιες καταστάσεις και δεν έχω να πω κάτι άλλο”, συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του κοριτσιού.

Η κατάσταση υγείας του 9χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Ψυχολογική υποστήριξη λαμβάνουν όχι μόνο οι γονείς της, αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ και κάποιοι εκ των γιατρών του κοριτσιού.

“Είχε ιστορικό αλλεργιών”

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της γιαγιάς του παιδιού χθες Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega που όπως είπε είχε ιστορικό αλλεργιών, ωστόσο το συγκεκριμένο γλυκό δεν της προκαλούσε προβλήματα σε μικρή ποσότητα. “Μπακλαβαδάκι έτρωγε, δεν την πείραζε ποτέ αλλά τώρα το τελευταίο καιρό την πείραζε το μπακλαβαδάκι και δεν το έτρωγε όλο“, αναφέρει.

Για καλή τους τύχη, ο πατέρας της μικρής ήταν κοντά στο σχολείο κι όπως περιγράφει η γιαγιά της 9χρονης, λίγο αφότου ειδοποιήθηκε από τον διευθυντή, παρέλαβε τη μικρούλα.

Ο δήμαρχος Βελεστίνου που είναι οικογενειακός φίλος υποστήριξε στο LIVE NEWS πως όλοι στο σχολείο και στο σπίτι, γνώριζαν τις αλλεργίες της 9χρονης. Μάλιστα, οι δάσκαλοι του κοριτσιού τη ρώτησαν εάν μπορεί να φάει αυτό το γλυκό. Αυτή τους είπε ότι το έχει ξαναφάει και δεν είχε πρόβλημα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου