ΤΟΠΙΚΑ

Κομματικά παιχνίδια σε βάρος του Βόλου καταλογίζει ο Δήμος στη Σύγκλητο του Π.Θ.

κομματικά-παιχνίδια-σε-βάρος-του-βόλο-767333

«Το νέο Δικαστικό Μέγαρο θα ανεγερθεί όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν μετέχοντες οι ίδιοι, ως μη όφειλαν, σε κομματικά και άλλα παιχνίδια σε βάρος του Βόλου», επισημαίνεται από την δημοτική αρχή Βόλου μετά την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη μη επιστροφή του οικοπέδου της οδού Παρασκευοπούλου στον Δήμο για την ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου.

Διαμηνύεται επίσης ότι ο Δήμος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη ώστε το οικόπεδο να επιτρέψει στην ιδιοκτησία του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση των μελών της διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την ορθότητα της άποψης που, μαζί με την πλειονότητα της κοινωνίας μας, διατηρούμε για την βούληση και την ικανότητα τους να λειτουργούν με γνώμονα και στοιχειώδη σεβασμό για τις ανάγκες και τα αιτήματα της πόλης και των πολιτών που τους φιλοξενούν.

Βεβαίως το δείγμα γραφής κάποιων εξ αυτών που συνυπογράφουν δηλώσεις στήριξης τρομοκρατών και η ανοχή των υπολοίπων προς αυτούς, δεν επέτρεπε να περιμένουμε μια ψύχραιμη, σοβαρή και εποικοδομητική στάση και πλέον τη λύση θα δώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Και ουδεμία αμφιβολία υπάρχει για τη δικαίωση της πόλης μας.

Δυστυχώς για τα μέλη της ηγεσίας του Πανεπιστημίου απώλεσαν άλλη μια καλή ευκαιρία να αμβλύνουν έστω την εδραιωμένη πια στην τοπική μας κοινωνία πεποίθηση ότι είναι σε πλήρη δυσαρμονία, χρόνια τώρα, μαζί της, φροντίζοντας κοντόφθαλμα και ιδιοτελώς για τα μικροσυμφέροντα τους.

Σε κάθε περίπτωση ας γνωρίζουν ότι το οικόπεδο της οδού Παρασκευοπούλου θα επιστραφεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του, τον Δήμο Βόλου, και οι ίδιοι θα υποχρεωθούν να αναγνωρίσουν τις νομικές και ηθικές δεσμεύσεις τους. Το δε νέο Δικαστικό Μέγαρο θα ανεγερθεί όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν μετέχοντες οι ίδιοι, ως μη όφειλαν, σε κομματικά και άλλα παιχνίδια σε βάρος του Βόλου.

Με όλους αυτούς λοιπόν τους κυρίους με τις περίεργες ρόμπες δίνουμε ραντεβού στα Δικαστήρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου