ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

συγκέντρωση-ειδών-πρώτης-ανάγκης-765430

Συνεχίζουν και μετά τις γιορτές τη δράση τους σωματεία στην πόλη για την ενίσχυση οικογενειών. Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

«Η αλληλεγγύη μπορεί να προβάλλει πιο έντονα τις μέρες των γιορτών αλλά οι ανάγκες των λαϊκών οικογενειών συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά απ’ αυτές.

Εκπρόσωποι των σωματείων θα βρίσκονται έξω από καταστήματα της πόλης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους.

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Στέκι της Λαϊκής Αλληλεγγύης των σωματείων, που λειτουργεί κάθε Πέμπτη, από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στο Μεταξουργείο (είσοδος από Καραμπατζάκη).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937734033 (Ρίτσα Κωττή-Ρούση, πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών) και 6976207869 (Δημήτρης Μαριεττάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπ. Π.Θ.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου