ΤΟΠΙΚΑ

Φθινοπωρινή εξόρμηση του ΚΙΝΑΛ και στον Βόλο

φθινοπωρινή-εξόρμηση-του-κιναλ-και-στ-765110

Φθινοπωρινή εξόρμηση από το Κίνημα Αλλαγής. Στον Βόλο αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, επικεφαλής κλιμακίου, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, επικρατέστερη ημερομηνία της επίσκεψης του πρώην υπουργού είναι στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο πρώην υπουργός συνοδεία στελεχών του ΚΙΝΑΛ από την Αθήνα μαζί με αντιπροσωπεία της οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής από τον Βόλο, προγραμματίζει επισκέψεις σε τοπικούς φορείς της περιοχής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας τόσο ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όσο και τα τοπικά στελέχη από τον Βόλο αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία που προγραμματίζει στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά.

Σε εκλογική ετοιμότητα

Η επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον Βόλο σηματοδοτεί και την έναρξη της προσπάθειας του Κινήματος Αλλαγής να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις του τοπικά, ενόψει ενδεχόμενου εκλογικού αιφνιδιασμού.

Και μπορεί να χρειάζεται χρόνος για να συγχρονιστούν φιλοσοφίες και λογικές, είτε πρόκειται για στελέχη πρώτης γραμμής, είτε της βάσης, ωστόσο η ζύμωση θα γίνει μέσα από την οργανωτική συγκρότηση και τους διακριτούς ρόλους σημείωναν στελέχη του ΚΙΝΑΛ χθες μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, με αφορμή την εξόρμηση που έχει ξεκινήσει το Κίνημα Αλλαγής, προκειμένου να παρουσιάσει τον πολιτικό του σχεδιασμό στους πολίτες.

Από το Κίνημα Αλλαγής έχουν καταλήξει στη στρατηγική που θα βοηθήσει, ώστε ο νέος πολιτικός φορέας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι εν μέσω και της ετοιμασίας για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές η κινητικότητα και η ενεργητικότητα που επιδεικνύει το ΚΙΝΑΛ προκαλούν αμηχανία στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση, καθώς αν επιτευχθεί ο επαναπατρισμός των ψηφοφόρων που άφησαν το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια προς άλλες πολιτικές κατευθύνσεις, θα διαμορφώσει ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό πλαίσιο.

Για το ΚΙΝΑΛ το διακύβευμα των εκλογών, είτε αυτές αφορούν στις αυτοδιοικητικές, είτε στις εθνικές κάλπες, είναι να σπάσει ο διπολισμός.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου