ΤΟΠΙΚΑ

Έργα σε Βόλο, Αλμυρό και Νότιο Πήλιο από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

έργα-σε-βόλο-αλμυρό-και-νότιο-πήλιο-από-764032

Ενημέρωση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα

Όπως ενημέρωσε τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, υπέγραψε σήμερα τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων για τον Νομό Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε κονδύλια ύψους 600.000 ευρώ προς το ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για έργα βελτίωσης του ΕΑΚ. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από τον Δήμο Βόλου και το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και ο προϋπολογισμός του αγγίζει το 1.700.000 ευρώ.

Επίσης, ο κ. Πέτσας υπέγραψε απόφαση χρηματοδότησης ύψους 372.000 ευρώ του Δήμου Αλμυρού για την εφαρμογή προγράμματος για αδέσποτα ζώα. Επιπλέον, υπέγραψε κονδύλια 54.000 ευρώ για το πρόγραμμα πυροπροστασίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την προώθηση και χρηματοδότηση των συγκεκριμένων σημαντικών έργων για τη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου