ΤΟΠΙΚΑ

«Λειτουργία του λιμένα Βόλου τα Σαββατοκύριακα και τις εξαιρέσιμες ημέρες»

λειτουργία-του-λιμένα-βόλου-τα-σαββα-762821

Μετά από παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Μετά από παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, υπεγράφη σήμερα η παράταση της υπουργικής απόφασης για τη λειτουργία του λιμένα Βόλου κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες – Σαββατοκύριακα, αργίες- όπως και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η παράταση της συγκεκριμένης υπουργικής απόφασης ισχύει για έναν ακόμη χρόνο.

Η λειτουργία του λιμανιού Βόλου κατά τα Σαββατοκύριακα και τις εξαιρέσιμες ημέρες αποτέλεσε αίτημα τόσο της Διοίκησης του λιμένα όσο και των λιμενεργατών. Αξίζει να επισημανθεί ότι με τη συγκεκριμένη απόφαση διευκολύνεται η εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Βόλου και αναβαθμίζεται η ανταγωνιστικότητά του.

Μάλιστα, για τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης ο βουλευτής Μαγνησίας είχε παρέμβει και πριν από ένα χρόνο στον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος και τότε είχε αξιολογήσει θετικά το εν λόγω αίτημα και είχε υπογράψει άμεσα την απόφαση της συνεχούς λειτουργίας του λιμένα Βόλου.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου