ΤΟΠΙΚΑ

Προγράμματα επιμόρφωσης για τεχνικούς ασφαλείας

προγράμματα-επιμόρφωσης-για-τεχνικο-762347

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με το KEK της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Παράρτημα Θεσσαλίας υλοποιεί προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών, εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας Β’ και Γ΄κατηγορία.

Συγκεκριμένα, το KEK της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Παράρτημα Θεσσαλίας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Κωδικός Πιστοποίησης 11111075), δέχεται αιτήσεις για την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης εργοδοτών, εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας Β’ και Γ΄ κατηγορία.

Μετά την επιμόρφωση οι συμμετέχοντες μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας στην επιχείρησή τους και δεν χρειάζεται να αναθέσουν τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας σε άτομο εκτός επιχείρησης ή να κάνουν σύμβαση με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Θεσσαλίας, τηλ. 2410 579876/77, φαξ:2410 579878, e-mail: [email protected] και με την ΟΕΒΕΜ, τηλ. – φαξ: 24210 32780, e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου