ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτική ημερίδα για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ

ενημερωτική-ημερίδα-για-τα-προγράμμα-761615

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, υλοποίησαν προχθές Τετάρτη διαδραστική ενημερωτική ημερίδα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e: Presence.gov.gr, με θέμα τα νέα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που στοχεύουν στην επιδότηση νέων θέσεων εργασίας.

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, που παρέμεινε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, παρεμβαίνοντας για διευκρινίσεις στις απορίες των συμμετεχόντων, και η περιφερειακή διευθύντρια Θεσσαλίας Ολγα Τσιούρβα παρουσίασαν τον Οργανισμό και τις δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρήσεων, ενώ η προϊστάμενη Απασχόλησης της περιφερειακής διεύθυνσης ΟΑΕΔ Θεσσαλίας Ξανθή Ζησοπούλου παρουσίασε όλα τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, που είναι ανοιχτά ως προς την υποβολή αιτήσεων.

Ακόμη, δύο στελέχη του ΟΑΕΔ Λάρισας απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων και παρείχαν αναλυτικές και διευκρινιστικές οδηγίες για τις διαδικασίες υπαγωγής και αποπληρωμής των προγραμμάτων.

Τον συντονισμό της ημερίδας είχε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ενώ την οργάνωση και τεχνική υποστήριξη της διαδικτυακής ενημέρωσης είχε ο Νικόλαος Δεδούσης. Στην ημερίδα συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου