ΤΟΠΙΚΑ

«Μάτια» του Δήμου Βόλου και στη Ν. Ιωνία

μάτια-του-δήμου-βόλου-και-στη-ν-ιωνία-760462

Ανοιξε χθες τις πύλες του το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Μεταξουργείο

Τις πόρτες του στους πολίτες της Ν. Ιωνίας, άνοιξε χθες ένα ακόμη Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών, που λειτουργεί στο ισόγειο του Μεταξουργείου.

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου, όπου θα μπορούν να απευθύνονται από σήμερα οι πολίτες και να καταθέτουν τα παράπονα, προβλήματα της καθημερινότητάς τους, έκανε χθες το απόγευμα, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

«Είναι ένα μέτρο που κρίθηκε απαραίτητο μετά από επαφή που είχαμε με πολίτες. Το συγκεκριμένο κέντρο θα αποτελέσει τον οδηγό του Δήμου για παρεμβάσεις σε κάθε γωνιά στην πόλη, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη. Η Ν. Ιωνία είναι μια περιοχή αδικημένη και έχουν δίκαιο οι κάτοικοι να έχουν παράπονα. Εμείς θα δείξουμε ότι δεν κάνουμε διακρίσεις. Η Ν. Ιωνία θα πάρει αυτά που της αξίζουν και που δικαιούται», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο αντίστοιχο κέντρο που λειτουργεί στο Βόλο, στην οδό Αγίου Νικολάου 7, καθημερινά προσέρχονται δεκάδες δημότες που καταθέτουν αιτήματα και παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με λακκούβες, καμένες λάμπες, δέντρα που χρειάζονται κλάδεμα. «Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, το 70% των αιτημάτων επιλύονται αν όχι μέσα σε μία εβδομάδα, μέσα σε δέκα ημέρες. Το ίδιο θα γίνει και για τις υποδείξεις που θα γίνονται από πολίτες στο Κέντρο της Ν. Ιωνίας», ανέφερε ο κ. Μπέος.

Σημειώνεται ότι στο νέο γραφείο στη Ν. Ιωνία το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2421 0 80483.

Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τα αιτήματά τους στα τοπικά συμβούλια προκειμένου να προωθούνται άμεσα στις δημοτικές υπηρεσίες.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου